Bosch service logo

Langgade 27 - 4262 Sandved

For everything your car needs.

Skadecenter


Når skaden er sket!

  • Hurtig taksering af bilen.
  • Lånebil til rådighed under reparationen.
  • Skadesarbejde med godkendte kvalitetsreservedele.
  • Professionel og korrekt reparation, der sikrer bilens værdi.

MS AUTO-TEKNIK

Vi er et professionelt skadescenter, der samarbejder med alle forsikringsselskaber i Danmark. Vores samarbejde med forsikringsselskaberne gør det hurtigere for dig at få skaden godkendt og dækket. Under reparationsperioden stiller vi en lånebil til rådighed.

Reparationsgaranti

Når du benytter vores skadecenter, bevarer du som kunde fabriksgarantien på skadesopretninger af nye biler. Gennem mange års erfaring udfører vores skadecenter opgaven efter fabrikantens forskrifter og specifikationer.

REGLER FOR REPARATIONSGRÆNSER

Ind i mellem er skaderne så store (eller bildelene så dyre) at skaden ikke kan repareres inden for bilens værdi. Det betyder, at en bil der er skadet for mellem 65 og 75 procent af dens værdi, kan genopbygges uden ny afgift og forsikringen skal tilbyde kunden kontanterstatning i stedet for reparation af bilen.

Er bilen derimod skadet for 75% eller mere, så er den totalskadet og der skal betales ny afgift ved evt. genopbygning. Der er dog en bagatelgrænse på kr. 25.000,- hvilket betyder, at hvis skadens pris er under kr. 25.000,- så kan bilen repareres op til 100% af bilens værdi, uden at der skal betales ny afgift.