Bosch service logo

Langgade 27 - 4262 Sandved

For everything your car needs.

Dækcenter


Dækkene sikrer jordkontakt

Et dæk er et teknologisk vidunder, som konstant udvikles til at yde endnu bedre vejgreb under almindelige og ekstreme forhold samtidig med, at det sikrer bedre økonomi og lavere rullestøj.

Det kan være sin sag at vælge de rigtige dæk til din bil. Derfor bør du også vælge dæk efter dit kørselsbehov og kørselsmønster. Der er f.eks. stor forskel på at køre korte daglige ture på landevejen og pendle på motorvejen, og så er der stor forskel på billige dæk og kvalitetsdæk.

Vi er eksperter i at hjælpe dig med at finde ud af, hvilke dæk, der dækker dine behov, til den bedste pris. Vi ved alt om vejgreb, rullemodstand, hastighed, belastning og dækstøj. Vi anbefaler sommerdæk og vinterdæk, hvis du kører året rundt.

Dækhotel

Vi tilbyder dækhotel, gratis opbevaring af dine sommer / vinterhjul uden for sæsonen, hvis du kommer og får dem skiftet fra sommer til vinter og omvendt.

Komplet rådgivning og sparring

Dækvalg er en tillidssag!
Et dæk er ikke bare sort og rundt. Vi hjælper dig gerne med råd og vejledning, så du får den bedste baggrund for at kunne foretage et godt og sikkert dækvalg.
Er der spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Husk at kontrollere...

Dæktrykket bør kontrolleres hver 14. dag eller hver gang du tanker bilen op. Det rigtige dæktryk sikrer, at dækkene holder længere og, at du kan køre flere kilometer pr. liter brændstof, uanset kørestil. Er dæktrykket 20 % under det anbefalede, vil dækkene blive slidt ca. 10 % hurtigere og brændstofforbruget stige tilsvarende.

Søger du efter dæk?

Tryk på logoet

autokonzept logo

Søger du efter fælge?

Tryk på logoet

alcar logo